Vidensbase

Om testene

Standarder

DNSSEC

DNSSEC er en slags færdselspoliti på nettet, der sikrer, at al datatrafik er autoriseret. På den måde bliver man fx ikke omdirigeret til en falsk hjemmeside. DNSSEC er et værn mod hacker-angreb, fx hvor indtrængere overtager en hjemmeside og lokker følsomme oplysninger og penge ud af brugerne.

HTTPS

HTTPS giver dine brugere en tryg og sikker forbindelse til dit website. Du kan kende det på hængelåsen i din webbrowser.

DMARC, DKIM og SPF

DMARC sikrer sammen med DKIM og SPF, at en e-mail kommer fra den korrekte mailserver, og at den ikke er manipuleret undervejs.

STARTTLS og DANE

STARTTLS sikrer, at forbindelsen mellem mailservere er krypteret mens en e-mail sendes. DANE-standarden er et ekstra sikkerhedstjek både på web og mail. DANE er en slags identitets-match, som dobbelttjekker, at alt er, som det skal være.

IPv6

Internettet fungerer ikke uden at pc’er, servere og et hav af andre enheder kan finde hinanden. Det sker via IP-adresser. Internettet lige nu er rent faktisk løbet tør for unikke adresser med den mest udbredte standard, IPv4

Sikkerhedsindstillinger

Med disse indstillinger kan du aktivere browsermekanismer for at beskytte besøgende mod angreb med f.eks. cross-site scripting (XSS) eller framing.

Test-rapport